Етикети : Готварски рецепти, предястия, готвене, готвач, продукти, начин на приготвяне, колинарно,
Накиснете 1 мозък за около час в съудена вода. Обелете го и го сварете в подсолена вода. Извадете го да се отцеди и го претрийте през цедка, докато още е топъл. Сложете го в дълбок съд и като го бъркате непрекъснато, прибавете капка по капка 3/4 чаша олио. Посолете разбития мозък, поръсете го с черен пипер, подправете го с 2-3 счукани скилидки чесън и лимонов сок на вкус и го разбийте отново добре. Изсипете го в чиния и го окрасете с маслини, резенчета от твърдо сварени яйца и магданозени листа.
Поднесете го с препечени филийки.
Още предястия
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар