вторник, 8 декември 2009 г.

Сос равигот

Етикети : Сосове, това не е ястие, едно от най-важните неща за готвача, сос означава посолен, пикантни, студени, топли сосове,


Сос равигот!!!
Продукти :
* 1 яйце
* 3 ситно нарязани корнишона
* 1 малка глава лук
* 1 връзка магданоз
* мащерка
* 200 гр. нискомаслено кисело мляко
* 1/2 ч. л. горчица (режимна)
* сол


Начин на приготвяне : Смесете едно намачкано твърдо сварено яйце, 3 ситно нарязани корнишона, 1 малка глава настърган лук и една връзка магданоз и мащерка с 200 гр. нискомаслено кисело мляко, 1/2 ч. л. горчица и сол.
Сервира се с риба, твърдо сварени яйца, меса и зеленчуци.


Сосове

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Една ябълка на ден

Ябълка!!! Англичаните имат поговорка, според която 1 ябълка на ден ще прогони доктора от дома ви.Французите пък препоръчват да изяждате 1 ябълка сутрин за здраве и още 1 вечер - за красота.Ябълките са прекрасна възможност, ако сте решили да започнете диета.Дори се препоръчва поне един ден в месеца да оставаме само на ябълки за разтоварване и пречистване на организма. Сега обаче наближава Коледа и не е време за диети.Затова използвайте безценния плод, зса да си приготвите вкусни ястия и десерти.Ако идеята ви харесва, пробвайте тези рецепти.

Пилешка салата

Пилешка салата!!!...Какво да направим с пилешкото месо, останало от предния ден ? Ето една прекрасна идея...Прочети повече...

Супа със сирене

Супа със сирене!!!Изключително ароматно и бързо за приготвяне предястие, идеално за зимен обед или вечеря...Прочети повече...

Шоколадова торта с ягоди

Шоколадова торта с ягоди!!!С тесто от натурално какао и сметана с ванилия и ягоди, тортата е незаменима за следобедното кафе или чай...Прочети повече...

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Филе от пилешки гърди!!!С хрупкавото ароматично було от бекон месото става вкусно и сочно...Прочети повече...