понеделник, 28 декември 2009 г.

Панирано пиле

Етикети : аламинути, натюр, месо, смляно месо, панирано, риба, колбаси, пържени ястия,


Панирано пиле!!!
Продукти :
Продукти
1 бр. пиле
2 бр. яйца
200 гр брашно тип 500
50 гр галета


Начин на приготвяне :
Разфасовайте пилето на малки порции
Посолете и наръсете всяка с черен пипер
Оставете да престоят 10-ина минути
Започнете панирането, като първо овалвайте всяка порция в брашно
След брашното, разбитите яйца и накрая галетата
Пържете в сгорещеното олио и поднесете със салата.


Аламинути

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Една ябълка на ден

Ябълка!!! Англичаните имат поговорка, според която 1 ябълка на ден ще прогони доктора от дома ви.Французите пък препоръчват да изяждате 1 ябълка сутрин за здраве и още 1 вечер - за красота.Ябълките са прекрасна възможност, ако сте решили да започнете диета.Дори се препоръчва поне един ден в месеца да оставаме само на ябълки за разтоварване и пречистване на организма. Сега обаче наближава Коледа и не е време за диети.Затова използвайте безценния плод, зса да си приготвите вкусни ястия и десерти.Ако идеята ви харесва, пробвайте тези рецепти.

Пилешка салата

Пилешка салата!!!...Какво да направим с пилешкото месо, останало от предния ден ? Ето една прекрасна идея...Прочети повече...

Супа със сирене

Супа със сирене!!!Изключително ароматно и бързо за приготвяне предястие, идеално за зимен обед или вечеря...Прочети повече...

Шоколадова торта с ягоди

Шоколадова торта с ягоди!!!С тесто от натурално какао и сметана с ванилия и ягоди, тортата е незаменима за следобедното кафе или чай...Прочети повече...

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Филе от пилешки гърди!!!С хрупкавото ароматично було от бекон месото става вкусно и сочно...Прочети повече...