Етикети : аламинути, натюр, месо, смляно месо, панирано, риба, колбаси, пържени ястия,
Начин на приготвяне : Върху всеки изпържен шницел се поставя парче масло и се поръсва червен пипер. В мазнината от пърженето се кипват лъжица брашно, чашка кисела сметана, лъжица доматено пюре и малко сол. Залейте шницелите с получения сос и ги сервирайте в приятната компания на задушени в масло зеленчуци и варен ориз (и той с масло, колкото поеме).
Аламинути
събота, 12 декември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар