Етикети : Предястие, яйца, карфол, рецепта, разделно хранене,
Продукти :
1000 гр карфиол
50 гр масло
4 бр. яйца
60 гр лук кромид стар
1/4 вр. магданоз пресен
Начин на приготвяне : Задушете ситно нарязания лук в маслото и малко вода, докато омекне
Прибавете предварително сварения в подсолена вода карфиол (надробен на малки съцветия) и разбъркайте
Разбийте яйцата, посолете ги и залейте зелето и лука с тях
Продължете пърженето, докато се втвърдят яйцата
Поднесете ястието горещо, поръсено със ситно нарязан магданоз.
Рецепти за разделно хранене
сряда, 13 януари 2010 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар