Продукти : 750 г кашкавал, 1 чаена чаша настъргано краве сирене, 250 г краве масло, 300 г шунка, магданоз.
Начин на приготвяне : Сиренето се настъргва, шунката се реже на много ситни парченца.Маслото се разбива със сиренето.Добавят се шунката и магданозът.Кашкавалът се слага за 10 минути във вряща вода.Вади се и топъл се точи на кора.Като поизстине, се маже с плънката, навива се на руло, завива се в целофан и се слага в камерата на хладилника.
Един час преди да се поднесе, се премества по-долу, за да се поотпусне.
Още предястия
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар