Продукти : 750 г кашкавал, 1 чаена чаша настъргано краве сирене, 250 г краве масло, 300 г шунка, магданоз.
Начин на приготвяне : Сиренето се настъргва, шунката се реже на много ситни парченца.Маслото се разбива със сиренето.Добавят се шунката и магданозът.Кашкавалът се слага за 10 минути във вряща вода.Вади се и топъл се точи на кора.Като поизстине, се маже с плънката, навива се на руло, завива се в целофан и се слага в камерата на хладилника.
Един час преди да се поднесе, се премества по-долу, за да се поотпусне.
Още предястия
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден
Англичаните имат поговорка, според която 1 ябълка на ден ще прогони доктора от дома ви.Французите пък препоръчват да изяждате 1 ябълка сутрин за здраве и още 1 вечер - за красота.Ябълките са прекрасна възможност, ако сте решили да започнете диета.Дори се препоръчва поне един ден в месеца да оставаме само на ябълки за разтоварване и пречистване на организма.
Сега обаче наближава Коледа и не е време за диети.Затова използвайте безценния плод, зса да си приготвите вкусни ястия и десерти.Ако идеята ви харесва, пробвайте тези рецепти.
Пилешка салата
...Какво да направим с пилешкото месо, останало от предния ден ? Ето една прекрасна идея...Прочети повече...
Супа със сирене
Изключително ароматно и бързо за приготвяне предястие, идеално за зимен обед или вечеря...Прочети повече...
Шоколадова торта с ягоди
С тесто от натурално какао и сметана с ванилия и ягоди, тортата е незаменима за следобедното кафе или чай...Прочети повече...
Филе от пилешки гърди в було от шунка
С хрупкавото ароматично було от бекон месото става вкусно и сочно...Прочети повече...
Няма коментари:
Публикуване на коментар