
Продукти: 1 малко бяло хлебче или франзела, ½ пакетче масло, 150 г шунка, 50 г кашкавал, 4 твърдо сварени яйца, 3 кисели краставички, 2 лъжици майонеза.
Приготвяне: С дълъг нож издълбаваме хлебчето. Смесваме омекналото масло със ситно нарязаната шунка, настъргания кашкавал, яйцата, киселите краставички, нарязани на дребни кубчета и майонезата. Прибавяме раздробената вътрешност на хляба и разбъркваме добре сместта. С получената смес напълваме хлебчето, увиваме го плътно с найлонов плик и го оставяме да престои в хладилника. Преди поднасяне го нарязваме на тънки филийки.
Още предястия
Няма коментари:
Публикуване на коментар