Етикети : Готварски рецепти, предястия, готвене, готвач, продукти, начин на приготвяне, колинарно,
Продукти: 1 малко бяло хлебче или франзела, ½ пакетче масло, 150 г шунка, 50 г кашкавал, 4 твърдо сварени яйца, 3 кисели краставички, 2 лъжици майонеза.
Приготвяне: С дълъг нож издълбаваме хлебчето. Смесваме омекналото масло със ситно нарязаната шунка, настъргания кашкавал, яйцата, киселите краставички, нарязани на дребни кубчета и майонезата. Прибавяме раздробената вътрешност на хляба и разбъркваме добре сместта. С получената смес напълваме хлебчето, увиваме го плътно с найлонов плик и го оставяме да престои в хладилника. Преди поднасяне го нарязваме на тънки филийки.
Още предястия
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден
Англичаните имат поговорка, според която 1 ябълка на ден ще прогони доктора от дома ви.Французите пък препоръчват да изяждате 1 ябълка сутрин за здраве и още 1 вечер - за красота.Ябълките са прекрасна възможност, ако сте решили да започнете диета.Дори се препоръчва поне един ден в месеца да оставаме само на ябълки за разтоварване и пречистване на организма.
Сега обаче наближава Коледа и не е време за диети.Затова използвайте безценния плод, зса да си приготвите вкусни ястия и десерти.Ако идеята ви харесва, пробвайте тези рецепти.
Пилешка салата
...Какво да направим с пилешкото месо, останало от предния ден ? Ето една прекрасна идея...Прочети повече...
Супа със сирене
Изключително ароматно и бързо за приготвяне предястие, идеално за зимен обед или вечеря...Прочети повече...
Шоколадова торта с ягоди
С тесто от натурално какао и сметана с ванилия и ягоди, тортата е незаменима за следобедното кафе или чай...Прочети повече...
Филе от пилешки гърди в було от шунка
С хрупкавото ароматично було от бекон месото става вкусно и сочно...Прочети повече...
Няма коментари:
Публикуване на коментар