
Продукти :
* 1 бр. франзела
* 3 бр. кренвирши или 300 г пушено месо
* 100 г майонеза
* 100 г настърган кашкавал
* 3-4 бр. кисели краставички
* магданоз
* нарязани на ситно маслини
Начин на приготвяне : Франзелата се срязва от долната част надлъжно да се разтвори, без да се разрязва до края. Леко се издълбава или притиска. Намазва се с майонезата, настъргания кашкавал, краставичките, нарязаните маслини и магданоза. Подреждат се целите три кренвирша или нарязаният на ситно пушен бут. Франзелата се притиска силно до първоначалният и вид и се завива във фолио. Оставя се да се стегне за 1-2 часа в хладилник. При сервиране се реже на филийки. Всяка филийка може да се украси.
Още предястия
Няма коментари:
Публикуване на коментар