вторник, 24 ноември 2009 г.

Пълнена франзела

Етикети : Готварски рецепти, предястия, готвене, готвач, продукти, начин на приготвяне, колинарно,


пълнена франзела!!!
Продукти :
* 1 бр. франзела
* 3 бр. кренвирши или 300 г пушено месо
* 100 г майонеза
* 100 г настърган кашкавал
* 3-4 бр. кисели краставички
* магданоз
* нарязани на ситно маслини


Начин на приготвяне : Франзелата се срязва от долната част надлъжно да се разтвори, без да се разрязва до края. Леко се издълбава или притиска. Намазва се с майонезата, настъргания кашкавал, краставичките, нарязаните маслини и магданоза. Подреждат се целите три кренвирша или нарязаният на ситно пушен бут. Франзелата се притиска силно до първоначалният и вид и се завива във фолио. Оставя се да се стегне за 1-2 часа в хладилник. При сервиране се реже на филийки. Всяка филийка може да се украси.


Още предястия

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Една ябълка на ден

Ябълка!!! Англичаните имат поговорка, според която 1 ябълка на ден ще прогони доктора от дома ви.Французите пък препоръчват да изяждате 1 ябълка сутрин за здраве и още 1 вечер - за красота.Ябълките са прекрасна възможност, ако сте решили да започнете диета.Дори се препоръчва поне един ден в месеца да оставаме само на ябълки за разтоварване и пречистване на организма. Сега обаче наближава Коледа и не е време за диети.Затова използвайте безценния плод, зса да си приготвите вкусни ястия и десерти.Ако идеята ви харесва, пробвайте тези рецепти.

Пилешка салата

Пилешка салата!!!...Какво да направим с пилешкото месо, останало от предния ден ? Ето една прекрасна идея...Прочети повече...

Супа със сирене

Супа със сирене!!!Изключително ароматно и бързо за приготвяне предястие, идеално за зимен обед или вечеря...Прочети повече...

Шоколадова торта с ягоди

Шоколадова торта с ягоди!!!С тесто от натурално какао и сметана с ванилия и ягоди, тортата е незаменима за следобедното кафе или чай...Прочети повече...

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Филе от пилешки гърди!!!С хрупкавото ароматично було от бекон месото става вкусно и сочно...Прочети повече...