Това са разнообразни добавки за месни и рибни ястия и ястия от птици и дивеч.Те увеличават обема на основното ястие, правят го по-хранително и по-икономично и, което е особено важно - обогатяват го с различни хранителни вещества.
Големият асортимент на продуктите, от които се приготвят гарнитурите, включва почти всички зеленчуци, макаронени изделия, туршии, яйца и плодове.
За да протежава готовото ястие хубав вкус и да бъде хранително, всички негови съставни части - основни продукти, сосове и гарнитури трябва да се съчетават по вкус.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар