Етикети : Салати, посоляване, оцет, зеленчуци, консервирани, туршии, заливки,
Няколко правила, които трябва да имате предвид, когато приготвяте салати
Продукти : 3 големи ябълки, 3 целувки, 2 кофички отцедено кисело мляко, 2 супени лъжици сладко от вишни или малини ( може и от друг плод, но да е ароматно ), 2 супени лъжици стафиди, нарязаните парченца от 1 мандаринка или 1/2 портокал.
Начин на приготвяне : Ябълките и мандарината ( портокала ) се обелват и нарязват на дребни парченца.В широки чаши се реди ред ябълки, ред мляко, натрошени целувки и стафиди.Повтаря се.Последният ред трябва да е от мляко.Гарнира се с плодчета от сладко.
Видове салати
понеделник, 30 ноември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар