Няколко правила, които трябва да имате предвид, когато приготвяте салати

Продукти :
* 2 бр. моркови
* 500 г картофи
* 1 глава червено цвекло
* 1 ч.ч. зрял боб
* 1 ч.ч. грах
* 3-4 кисели краставички
* 1 връзка пресен лук
* 200 г зеле
* 4-5 с.л. олио
* 1 с.л. оцет или сок от лимон
* 1/2 с.л. сол
Начин на приготвяне : Морковите, картофите, цвеклото и зрелият боб се сваряват, след което се нарязват на кубчета. Киселите краставички също се нарязват на кубчета. Зелето се нарязва на ивички, а лукът на ситно. Всичко се обърква и се подправя с олиото, солта и оцета.
Видове салати
Няма коментари:
Публикуване на коментар