сряда, 25 ноември 2009 г.

Яйца с пилешко месо

Етикети : Готварски рецепти, предястия, готвене, готвач, продукти, начин на приготвяне, колинарно,


Яйца с пилешко месо!!!
Продукти :
Необходими продукти:

5 яйца
300 г пилешко месо
2 кисели краставички
3 мариновани червени чушки
5 маслини
1 лимон
50 г краве масло
1/4 връзка магданоз
черен пипер
сол


Начин на приготвяне:

* Месото се почиства от костите, нарязва се на дребно и се смесва с краставичките, нарязани на кубчета.
* Твърдо сварените яйца се назрязват на половинки, жълтъците се изваждат, претриват се през цедка и се разбиват с маслото, след което се смесват с млякото и краставичките.
* Сместа се подправя със сока от лимона, черен пипер и се посолява.
* Белтъците се напълват с приготвения пълнеж и се украсяват с ивички от чушките, маслините и магданоза.


Още предястия

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Една ябълка на ден

Ябълка!!! Англичаните имат поговорка, според която 1 ябълка на ден ще прогони доктора от дома ви.Французите пък препоръчват да изяждате 1 ябълка сутрин за здраве и още 1 вечер - за красота.Ябълките са прекрасна възможност, ако сте решили да започнете диета.Дори се препоръчва поне един ден в месеца да оставаме само на ябълки за разтоварване и пречистване на организма. Сега обаче наближава Коледа и не е време за диети.Затова използвайте безценния плод, зса да си приготвите вкусни ястия и десерти.Ако идеята ви харесва, пробвайте тези рецепти.

Пилешка салата

Пилешка салата!!!...Какво да направим с пилешкото месо, останало от предния ден ? Ето една прекрасна идея...Прочети повече...

Супа със сирене

Супа със сирене!!!Изключително ароматно и бързо за приготвяне предястие, идеално за зимен обед или вечеря...Прочети повече...

Шоколадова торта с ягоди

Шоколадова торта с ягоди!!!С тесто от натурално какао и сметана с ванилия и ягоди, тортата е незаменима за следобедното кафе или чай...Прочети повече...

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Филе от пилешки гърди!!!С хрупкавото ароматично було от бекон месото става вкусно и сочно...Прочети повече...