Етикети : Салати, посоляване, оцет, зеленчуци, консервирани, туршии, заливки,
Няколко правила, които трябва да имате предвид, когато приготвяте салати
Продукти : 1/2 кг. картофи
1 глава целина
1 твърдо сварено яйце
1 кисела ябълка
сол, черен пипер, оцет, зехтин
Начин на приготвяне : Целината и картофите се обелват и нарязват на кубчета. Задушават с малко вода до готовност.
Отцеждат се и се оставя да изстинат.
След това се обелва и настъргва ябълката, вареното яйце се нарязва на кубчета и всичко се разбърква.
Овкусява се с посочените подправки.
Видове салати
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар