Етикети : аламинути, натюр, месо, смляно месо, панирано, риба, колбаси, пържени ястия,
Продукти : 600-700 гр. телешко или свинско месо от ябълка или шол
сол
черен пипер
12-15 бр. гъби
2 бр. малки кисели краставички
80-100 гр. шунка
2-3 бр. малки картофи
1/2 ч.л. горчица
брашно
мазнина за пържене
40 гр. масло
Начин на приготвяне: Месото се нарязва на 8 шницела (напречно на мускула), изтънява се с леко начукване, посолява се и се наръсва с черен пипер.
Гъбите, дребно нарязани, се задушават в маслото до омекване и се смесват с шунката, краставичките и сварените картофи, нарязани на дребни кубчета, и с горчицата.
Получената плънка се разпределя в шницелите, които се увиват на руло, завързват се със здрав конец, овалват се в брашно и се пържат в много гореща мазнина.
Аламинути
сряда, 16 декември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар