Етикети : аламинути, натюр, месо, смляно месо, панирано, риба, колбаси, пържени ястия,
Продукти :
250г шунка
250г сирене
3 лъжици прясно мляко
2 лъжици настърган хрян
1 глава кромид лук или 2 стръка пресен
1/2 чаена лъжичка черен пипер
1/2 чаена лъжичка червен пипер
зелена салата
сол
Начин на приготвяне:
* Сиренето се натрошава на ситно и се смесва с млякото, хряна, дребно нарязания лук, червен и черен пипер.
* Добавя се ако е необходимо и сол.
* Шунката се нарязва на тънки филийки, които се намазват с дебел пласт от така приготвената смес и се увиват стегнато на руладини.
* Престояват в хладилник 2 часа.
* Поднасят се върху лист от зелената салата.
Аламинути
сряда, 16 декември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар