Етикети : аламинути, натюр, месо, смляно месо, панирано, риба, колбаси, пържени ястия,
Продукти :
250г шунка
250г сирене
3 лъжици прясно мляко
2 лъжици настърган хрян
1 глава кромид лук или 2 стръка пресен
1/2 чаена лъжичка черен пипер
1/2 чаена лъжичка червен пипер
зелена салата
сол
Начин на приготвяне:
* Сиренето се натрошава на ситно и се смесва с млякото, хряна, дребно нарязания лук, червен и черен пипер.
* Добавя се ако е необходимо и сол.
* Шунката се нарязва на тънки филийки, които се намазват с дебел пласт от така приготвената смес и се увиват стегнато на руладини.
* Престояват в хладилник 2 часа.
* Поднасят се върху лист от зелената салата.
Аламинути
сряда, 16 декември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден
Англичаните имат поговорка, според която 1 ябълка на ден ще прогони доктора от дома ви.Французите пък препоръчват да изяждате 1 ябълка сутрин за здраве и още 1 вечер - за красота.Ябълките са прекрасна възможност, ако сте решили да започнете диета.Дори се препоръчва поне един ден в месеца да оставаме само на ябълки за разтоварване и пречистване на организма.
Сега обаче наближава Коледа и не е време за диети.Затова използвайте безценния плод, зса да си приготвите вкусни ястия и десерти.Ако идеята ви харесва, пробвайте тези рецепти.
Пилешка салата
...Какво да направим с пилешкото месо, останало от предния ден ? Ето една прекрасна идея...Прочети повече...
Супа със сирене
Изключително ароматно и бързо за приготвяне предястие, идеално за зимен обед или вечеря...Прочети повече...
Шоколадова торта с ягоди
С тесто от натурално какао и сметана с ванилия и ягоди, тортата е незаменима за следобедното кафе или чай...Прочети повече...
Филе от пилешки гърди в було от шунка
С хрупкавото ароматично було от бекон месото става вкусно и сочно...Прочети повече...
Няма коментари:
Публикуване на коментар