Продукти : 1 супена лъжица картофено нишесте, бучка краве масло, 1 чаена чаша бяло вино, 2 жълтъка, 2 супени лъжици пудра захар, настърганата кора от 1 лимон.
Начин на приготвяне : Нишестето се разтрива с кравето масло и се размива с виното, прибавят се разбитите жълтъци, пудрата захар, настърганата кора от лимон.Сместа се затопля и се разбива с миксер или с тел за белтъци.Сосът е готов, когато стане пенлив.
Сосове
вторник, 8 декември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар