
Продукти :
* 4-8 бр. пържоли от бут или 4-8 бр. котлети
* 2 с.л. растително масло
* 4 с.л. доматен сос
* 2-3 скилидки чесън
* ситно накълцан
* 2-3 ч.л. ситно нарязан магданоз
* сол
Начин на приготвяне : Изрязва се излишната мазнина от котлетите и те се начукват от двете страни с дървено чукче. Посоляват се. Растителното масло се загрява силно (без да прегори) в тиган и се добавя доматеният сос. Котлетите се задушават в тази смес по 3 минути от всяка страна. Наръсват се с чесъна, докато са още в тигана, обръщат се още един път, изваждат се и се наръсват с магданоза.
Аламинути
Няма коментари:
Публикуване на коментар