Етикети : аламинути, натюр, месо, смляно месо, панирано, риба, колбаси, пържени ястия,
Продукти :
1 бр. пиле
100 гр сирене овче
30 гр сметана квасена
1 бр. яйчен жълтък
50 гр хляб
50 гр масло
80 гр лук кромид стар
2 ск. чесън стар
лимонова кора
Начин на приготвяне :
Смесете сиренето, сметаната и жълтъкът
Прибавете нарязаният на кубчета бял хляб, копър, магданоз, сол и черен пипер
С така получената смес напълнете бройлера
Лукът и чесънът смесете с лимонената кора и маслото и намажете бройлера
Оставете го да престои 1-2 часа и го сложете на горещ грил да се пече около 1 час.
Аламинути
понеделник, 28 декември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар