Етикети : Сосове, това не е ястие, едно от най-важните неща за готвача, сос означава посолен, пикантни, студени, топли сосове,
Продукти : 1 ч. ч. охладен силен ароматен чай, сокът от 1/2 лимон и 2 портокала, настърганата кора от 1/2 портокал, 200 мл ром, 1 ч. ч. пудра захар, 4 жълтъка, 3 с. л. брашно.
Начин на приготвяне : Жълтъците се разбиват със захарта и към тях се прибавят размитото в малко вода брашно, чаят, лимоновият и портокаловият сок и настърганата портокалова кора. Сместа се изсипва в подходящ съд и се разбива на водна баня, докато се сгъсти, след което се отстранява от огъня и се разбива, докато изстине. Сосът се ароматизира с рома, който се примесва внимателно, и се поднася.
Сосове
вторник, 8 декември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар