Какво трябва да знаем за аламинутите от риба
Продукти :
* 600-800 г морска или сладководна риба без люспи
* сол
* лимон
* брашно
* растително масло за пържене
* 30 г масло
* магданоз
Начин на приготвяне : Рибата се разрязва откъм корема, почиства се от вътрешностите, измива се под течаща вода, отцежда се, овалва се в брашно и се изпържва в много гореща мазнина. Отцежда се от мазнината и в коремната кухина се слага маслото, размесено със щипка сол и ситно нарязан магданоз. Държи се на топло до поднасянето.
Аламинути
сряда, 13 януари 2010 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар