
Етикети : Готварски рецепти, предястия, готвене, готвач, продукти, начин на приготвяне, колинарно,
Продукти : 1 кокошка,
2 моркова,
1 връзка корени за супа,
5-6 зърна черен пипер,
сол;
2 белтъка,
2 сварени яйца,
кисели краставички
Начин на приготвяне : Варете кокошката с подправките, корените за супа и морковите на тих огън във вода, колкото да я покрие. Извадете кокошката, като се свари, а в бульона изсипете разбитите белтъци и разбъркайте да се избистри. Прецедете бульона и прибавете обезкостеното и ситно нарязано кокоше месо и нарязаните на кръгчета моркови. Изсипете в малки чашки или в подходяща форма (предварително облети със студена вода) и оставете на студено да желира.
Преди да поднесете, обърнете върху чиния и украсете с кръгчета твърдо сварени яйца и киселн краcтавички.
Още предястия
Няма коментари:
Публикуване на коментар