Етикети : Готварски рецепти, предястия, готвене, готвач, продукти, начин на приготвяне, колинарно,
Продукти:
* 1 кг свински бут без кости и кожа
* 1 л прясно мляко
за маринатата:
* 1 с.л. оцет
* 150 мл зехтин
* 2 скилидки чесън
* щипка розмарин
* черен пипер
* сол
Начин на приготвяне : Навийте свинското на руло и го завържете с конец. Сложете го в тавичка за печене. Объркайте продуктите за марината и залейте месото. Покрийте и оставете в хладилника за 24 часа. На другия ден сипете млякото при месото и го запечете без да захлупвате в умерена фурна. След като се изпече извадете месото и го покрийте с фолио, докато правите соса. Прецедете течността от печеното, като отделите част от мазнината. Сложете я в тенджера и варете докато се получи гъст сос. Нарежете месото на дебели резени и поднесете свинското със соса.
Още предястия
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден
Англичаните имат поговорка, според която 1 ябълка на ден ще прогони доктора от дома ви.Французите пък препоръчват да изяждате 1 ябълка сутрин за здраве и още 1 вечер - за красота.Ябълките са прекрасна възможност, ако сте решили да започнете диета.Дори се препоръчва поне един ден в месеца да оставаме само на ябълки за разтоварване и пречистване на организма.
Сега обаче наближава Коледа и не е време за диети.Затова използвайте безценния плод, зса да си приготвите вкусни ястия и десерти.Ако идеята ви харесва, пробвайте тези рецепти.
Пилешка салата
...Какво да направим с пилешкото месо, останало от предния ден ? Ето една прекрасна идея...Прочети повече...
Супа със сирене
Изключително ароматно и бързо за приготвяне предястие, идеално за зимен обед или вечеря...Прочети повече...
Шоколадова торта с ягоди
С тесто от натурално какао и сметана с ванилия и ягоди, тортата е незаменима за следобедното кафе или чай...Прочети повече...
Филе от пилешки гърди в було от шунка
С хрупкавото ароматично було от бекон месото става вкусно и сочно...Прочети повече...
Няма коментари:
Публикуване на коментар