Няколко правила, които трябва да имате предвид, когато приготвяте салати
Продукти : 1 ананас, 1 манго, 2 киви, 1 банан, 1 портокал, 50 г захар, малко кардамон, 2 супени лъжици малинов ликьор.
Начин на приготвяне : Маха се горната част на ананаса, вътрешността му се издълбава.Използва се нож с остър връх и като се внимава да не се среже обвивката, тъй като тя ще служи за съд.Вътрешността на ананаса и мангото се нарязва на малки кубчета, а обелените банан и киви - на кръгчета.След това се прибавят захарта и изстисканият от портокалите сок, кардамонът и малиновият ликьор.Всичко се разбърква внимателно и се оставя в хладилника поне два часа.Сервира се в издълбания ананас.
Видове салати
понеделник, 30 ноември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар