Няколко правила, които трябва да имате предвид, когато приготвяте салати
Продукти : 4 портокала, 50 г. захар, 1 кафена лъжичка канела, 5 листенца прясна мента, 1 супена лъжица смокинов ликьор ( може да го замените с вишовка ).
Начин на приготвяне : Три от портокалите се обелват.Четвъртият се измива добре.Портокалите се нарязват на фини парченца, поставят се в паница, но не салатиера.Посипват се със смес от захар и канела.Листенцата от мента се нарязват много ситно и с тях се поръсват портокалите.Оставя се да престои в хладилник около 2 часа.Точно преди да се сервира салатата се залива със смокинов ликьор или вишновка.
Видове салати
понеделник, 30 ноември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар