Продукти : 1 глава лук, 500 г картофи, 200 г месо ( може да се замени с шунка или кренвирши ), 200 г гъби, копър, 3-4 супени лъжици сметана.
Начин на приготвяне : Лукът се нарязва на колелца и се изпържва в мазнина.Отделно се сваряват картофите и щом изстинат, се нарязват на кубчета и се изпържват.Когато се извадят от сгорещеното олио, в него се изпържва месото ( шунката, кренвиршите ), нарязано на хапки.Накрая се изпържват и гъбите.Всичко се смесва и се добавят сметаната и ситно нарязаният копър.Предястието се разбърква още веднъж на горещия котлон.
Още предястия
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар