Няколко правила, които трябва да имате предвид, когато приготвяте салати
Продукти : кисело зеле, зелени кисели домати, 2-3 твърдо сварени яйца, черен пипер, олио, сол.
Начин на приготвяне : В чиния се нарежда ситно нарязано кисело зеле.Отгоре се слагат колелца кисели домати.Върху тях се настъргват твърдо сварени жълтъци.Полива се с олио.Салатата се загражда с венец от белтъци, нарязани на кубчета и поръсени с черен пипер и полувинки маслини между тях.
Видове салати
събота, 28 ноември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар