Няколко правила, които трябва да имате предвид, когато приготвяте салати
Продукти : 0,500 кг кисело мляко, 150-200 г сирене, 7-8 червени или зелени капии, 2 скилидки чесън, 1 чаена лъжица олио, 1/2 китка магданоз.
Начин на приготвяне : Полуизцеденото кисело мляко се смесва с натрошеното с вилица сирене, печените, нарязани на ситно капии, счукания чесън, олиото, магданоза.
Видове салати
събота, 28 ноември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар