Етикети : Салати, посоляване, оцет, зеленчуци, консервирани, туршии, заливки,
Няколко правила, които трябва да имате предвид, когато приготвяте салати
Продукти:
Спанак – 400 г
Зелен лук – 3-4 стръка
Морков – 1 бр.
Червено цвекло – в количество колкото моркова
Маслини – 8-10 бр.
Лимон – 1/2 бр.
Магданоз – 1/2 връзка
Сол и зехтин в количество по желание
Начин на приготвяне : Спанакът, лукът и магданозът се нарязват на ситно. Цвеклото и морковът се настъргват на едро ренде. Продуктите се поставят в чиния, овкусяват се и салатата се гарнира с лимон и маслини.
Видове салати
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар