Етикети : Салати, посоляване, оцет, зеленчуци, консервирани, туршии, заливки,
Няколко правила, които трябва да имате предвид, когато приготвяте салати
Продукти : 200 г. ананас, 2 портокала, 1 буркан компот от светли череши, 200 г течна сметана и сок от 1 лимон, 3 ябълки.
Начин на приготвяне : Ананасите се нарязват на дребни късчета, портокаловите парченца се срязват на две.Ябълките се обелват и се нарязват на дребни кубчета.Черешите се отцеждат от компота.Всички плодове се смесват и се заливат със сметаната и лимоновия сок.
Видове салати
понеделник, 30 ноември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар