Етикети : Салати, посоляване, оцет, зеленчуци, консервирани, туршии, заливки,
Няколко правила, които трябва да имате предвид, когато приготвяте салати
Продукти:
2 ябълки
1 портокал
2 с л мед
сок от 1/2 лимон
настъргана кора от 1/2 лимон
1 с л ром
разбита сметана
счукани печени лешници
Начин на приготвяне : Обелените и нарязани на кубчета плодове се поръсват с размесения с лимоновия сок и настърганата лимонова кора ром.
• Оставят се 1 час в хладилника.
• След това се разпределят в изстудени стъклени чаши.
• Заливат се с отцедения от плодовете сок, в който е разтворен медът.
• Порциите се гарнират с разбитата сметана и счуканите лешници.
• Оставят се още 1 час в хладилника и се сервират.
Видове салати
понеделник, 30 ноември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар