Етикети : Салати, посоляване, оцет, зеленчуци, консервирани, туршии, заливки,
Няколко правила, които трябва да имате предвид, когато приготвяте салати
Продукти за 4 порции : 2 пилешки гърди, обезкостени
235 мл. майонеза
40 гр. прясно нарязан босилек
2 скелидки чесън
3 стъбла целина, нарязани
65 гр. сирене Пармезан
сол и чер пипер на вкус
Начин на приготвяне : 1. Осолете и прибавете черен пипер към пилешките гърди. Печете ги на 190 С градуса за 35 минути или докато соса който са пуснали гърдите се изпари. Оставете да изтине и нарежете на големи парчета.
2. Направете пюре от майонезата, босилека, чесъна и целината
3. Комбинирайте нарязаните парчета пилешко месо с пюрето и сиренето Пармезан. Разбъркайте леко и оставете да се охлади в хладилник.
4. Сервирайте.
Видове салати
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден
Англичаните имат поговорка, според която 1 ябълка на ден ще прогони доктора от дома ви.Французите пък препоръчват да изяждате 1 ябълка сутрин за здраве и още 1 вечер - за красота.Ябълките са прекрасна възможност, ако сте решили да започнете диета.Дори се препоръчва поне един ден в месеца да оставаме само на ябълки за разтоварване и пречистване на организма.
Сега обаче наближава Коледа и не е време за диети.Затова използвайте безценния плод, зса да си приготвите вкусни ястия и десерти.Ако идеята ви харесва, пробвайте тези рецепти.
Пилешка салата
...Какво да направим с пилешкото месо, останало от предния ден ? Ето една прекрасна идея...Прочети повече...
Супа със сирене
Изключително ароматно и бързо за приготвяне предястие, идеално за зимен обед или вечеря...Прочети повече...
Шоколадова торта с ягоди
С тесто от натурално какао и сметана с ванилия и ягоди, тортата е незаменима за следобедното кафе или чай...Прочети повече...
Филе от пилешки гърди в було от шунка
С хрупкавото ароматично було от бекон месото става вкусно и сочно...Прочети повече...
Няма коментари:
Публикуване на коментар