Няколко правила, които трябва да имате предвид, когато приготвяте салати

Продукти за 4 порции : 2 пилешки гърди, обезкостени
235 мл. майонеза
40 гр. прясно нарязан босилек
2 скелидки чесън
3 стъбла целина, нарязани
65 гр. сирене Пармезан
сол и чер пипер на вкус
Начин на приготвяне : 1. Осолете и прибавете черен пипер към пилешките гърди. Печете ги на 190 С градуса за 35 минути или докато соса който са пуснали гърдите се изпари. Оставете да изтине и нарежете на големи парчета.
2. Направете пюре от майонезата, босилека, чесъна и целината
3. Комбинирайте нарязаните парчета пилешко месо с пюрето и сиренето Пармезан. Разбъркайте леко и оставете да се охлади в хладилник.
4. Сервирайте.
Видове салати
Няма коментари:
Публикуване на коментар