Етикети : Салати, посоляване, оцет, зеленчуци, консервирани, туршии, заливки,
Няколко правила, които трябва да имате предвид, когато приготвяте салати
Продукти: 6-7 червени чушки (капия), 1 1/2 чаени чаши готово кьопоолу, 1 краставица, 2-3 домата, 4 супени лъжици зехтин (олио), 1 връзка копър, сол и оцет на вкус.
Начин на приготвяне: Чушките се опичат, обелват и почистват от семките. Посоляват се отвътре и се поливат с оцет и зехтин. Напълват се със смес от нарязаната на кубчета краставица и ситно нарязания копър. Нареждат се в чиния, в средата на която е сложено кьопоолу. Украсява се с кръгчета домати и се залива с оцет и останалия зехтин или олиото.
Видове салати
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар