Етикети : Салати, посоляване, оцет, зеленчуци, консервирани, туршии, заливки,
Няколко правила, които трябва да имате предвид, когато приготвяте салати
Продукти: 7-8 червени чушки (капия), 1 чаена чаша орехови ядки, 6-7 скилидки чесън, 1 чаена чаша кисело мляко, 1 кафена чашка олио, сол на вкус.
Начин на приготвяне: Чушките се почистват от дръжките и семето и се опичат. Обелват се, посоляват се и се нареждат в чиния. Заливат се със смес от разбитото кисело мляко, олиото и счуканите заедно с чесновите скилидки орехови ядки.
Видове салати
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар