
Продукти:
1 кутия рулца от раци
1 опаковка майинеза
100г заквасена сметана
100г сладка царевица
1/4 връзка копър
1/4 връзка магданоз
щипка бял пипер
щипка сол
Приготвяне:
Взема се дълбока пластмасова купа. Рулцата от раци се нарязват на кубчета и се слагат в дълбоката купа. Добавят се царевицата, солта, пипера. Копърът и магданоза се надребняват на много ситно и така се слагат в купата. Накрая се добавят сметаната и майонезата. Обърква се добре, покрива се с домакинско фолио и се оставя за около час да се овкуси. Коктейлът се сервира в широки чаши за шампанско. Под всяка чаша се слага малка чинийка. Салатата се консумира с малки лъжички.
Още предястия
Няма коментари:
Публикуване на коментар