вторник, 24 ноември 2009 г.

Коктейл от раци

Етикети : Готварски рецепти, предястия, готвене, готвач, продукти, начин на приготвяне, колинарно,


коктейл от раци!!!
Продукти:
1 кутия рулца от раци
1 опаковка майинеза
100г заквасена сметана
100г сладка царевица
1/4 връзка копър
1/4 връзка магданоз
щипка бял пипер
щипка сол


Приготвяне:
Взема се дълбока пластмасова купа. Рулцата от раци се нарязват на кубчета и се слагат в дълбоката купа. Добавят се царевицата, солта, пипера. Копърът и магданоза се надребняват на много ситно и така се слагат в купата. Накрая се добавят сметаната и майонезата. Обърква се добре, покрива се с домакинско фолио и се оставя за около час да се овкуси. Коктейлът се сервира в широки чаши за шампанско. Под всяка чаша се слага малка чинийка. Салатата се консумира с малки лъжички.


Още предястия

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Една ябълка на ден

Ябълка!!! Англичаните имат поговорка, според която 1 ябълка на ден ще прогони доктора от дома ви.Французите пък препоръчват да изяждате 1 ябълка сутрин за здраве и още 1 вечер - за красота.Ябълките са прекрасна възможност, ако сте решили да започнете диета.Дори се препоръчва поне един ден в месеца да оставаме само на ябълки за разтоварване и пречистване на организма. Сега обаче наближава Коледа и не е време за диети.Затова използвайте безценния плод, зса да си приготвите вкусни ястия и десерти.Ако идеята ви харесва, пробвайте тези рецепти.

Пилешка салата

Пилешка салата!!!...Какво да направим с пилешкото месо, останало от предния ден ? Ето една прекрасна идея...Прочети повече...

Супа със сирене

Супа със сирене!!!Изключително ароматно и бързо за приготвяне предястие, идеално за зимен обед или вечеря...Прочети повече...

Шоколадова торта с ягоди

Шоколадова торта с ягоди!!!С тесто от натурално какао и сметана с ванилия и ягоди, тортата е незаменима за следобедното кафе или чай...Прочети повече...

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Филе от пилешки гърди!!!С хрупкавото ароматично було от бекон месото става вкусно и сочно...Прочети повече...