четвъртък, 3 декември 2009 г.

Кисело зеле към колбаси, печено и пържоли

Кисело зеле към колбаси, печено и пържоли!!!
Продукти : 500 кисело зеле, 1 глава нарязан лук, 30 г мас, 1 нарязана кисела ябълка, ким, дафинов лист, бульон ( вода ), 50 г бяло вино.


Начин на приготвяне : Лукът се запържва в маста, добавят се зелето, нарязаната ябълка, ким, дафинов лист.Залива се с вода или бульон и се задушава на слаб огън.Накрая се добавя виното.Зелето не трябва да се разварява.


Други гарнитури

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Една ябълка на ден

Ябълка!!! Англичаните имат поговорка, според която 1 ябълка на ден ще прогони доктора от дома ви.Французите пък препоръчват да изяждате 1 ябълка сутрин за здраве и още 1 вечер - за красота.Ябълките са прекрасна възможност, ако сте решили да започнете диета.Дори се препоръчва поне един ден в месеца да оставаме само на ябълки за разтоварване и пречистване на организма. Сега обаче наближава Коледа и не е време за диети.Затова използвайте безценния плод, зса да си приготвите вкусни ястия и десерти.Ако идеята ви харесва, пробвайте тези рецепти.

Пилешка салата

Пилешка салата!!!...Какво да направим с пилешкото месо, останало от предния ден ? Ето една прекрасна идея...Прочети повече...

Супа със сирене

Супа със сирене!!!Изключително ароматно и бързо за приготвяне предястие, идеално за зимен обед или вечеря...Прочети повече...

Шоколадова торта с ягоди

Шоколадова торта с ягоди!!!С тесто от натурално какао и сметана с ванилия и ягоди, тортата е незаменима за следобедното кафе или чай...Прочети повече...

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Филе от пилешки гърди!!!С хрупкавото ароматично було от бекон месото става вкусно и сочно...Прочети повече...