Етикети : Сосове, това не е ястие, едно от най-важните неща за готвача, сос означава посолен, пикантни, студени, топли сосове,
Разбиваме добре 6 жълтъка с 6 супени лъжици захар. Прибавяме 1/2 чаена чаша бяло вино, 1 супена лъжица ром и 1/2 чаена чаша студена вода, в която предварително сме киснали лимонена кора. Слагаме на огъня и бъркаме с дървена лъжица, докато сосът се сгорещи, без да възври. След десетина минути сосът побелява и се сгъстява.
Поднася ме го студен.
Сосове
вторник, 8 декември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар