
Продукти :
600 гр свинско месо
250 гр гъби
200 мл вино бяло
100 гр шунка
30 гр масло
4 с.л. мас
150 гр лук кромид стар
1 бр. чесън глави
2 гр черен пипер млян
1/2 ч.л. червен пипер
Начин на приготвяне : 1.Задушете гъбите с маслото, лука и малко вода
2.Когато се изпари напълно водата, прибавете шунката
3.Пържете още малко
4.Сложете червен и черен пипер на вкус
5.Посолете котлетите и ги наредете в тавичка
6.Залейте ги с маста и бялото вино
7.Добавете скилидките чесън и няколко зърна черен пипер
8.Върху изпечените пържоли разпределете гъбите и поднесете с подходяща салата.
Аламинути
Няма коментари:
Публикуване на коментар