Продукти : 2 супени лъжици оцет, 1 глава кромид лук, 1 1/2 чаена чаша топла вода, сол, черен пипер, 1 супена лъжица брашно, магданоз, 2 кисели краставички, 20 г краве масло.
Начин на приготвяне : Оцетът и ситно нарязаният лук се поставят в тенджера.Варят се на силен огън, докато остане 2/3 от оцета.Прибавят се топлата вода, солта, черният пипер и брашното ( постепенно ).Сместа се разбива с тел за белтъци.Щом кипне, огънят се намалява и сосът ври още 20 минути.Накрая се прибавят ситно нарязаният магданоз, тънички колелца от краставичките и маслото.
Сосове
неделя, 6 декември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар