Етикети : аламинути, натюр, месо, смляно месо, панирано, риба, колбаси, пържени ястия,
Продукти :
* 600 г телешко месо от бута или крехко свинско месо без тлъстина
* сол
* черен пипер
* 4 с.л. брашно
* 4 с.л. грис
* 4 с.л. галета
* 2 бр. яйца
* мазнина за пържене
* 40 г масло
Начин на приготвяне : Месото се разрязва на шницели, които се начукват леко от двете страни, посоляват се с щипка сол, наръсват се с черен пипер, овалват се в брашното и след това в гриса. Оставят се да отлежат малко, потапят се в разбитите яйца, а след това в галетата и се изпържват в много гореща мазнина. Шницелите се изваждат в топла чиния и върху тях се слага тънки люспи от маслото.
Аламинути
неделя, 27 декември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар