Продукти : 50 г сухи гъби, 1 глава лук, 1 супена лъжица краве масло, 1 супена лъжица брашно, 50 г сметана.
Начин на приготвяне : Гъбите се почистват и се измиват добре във вряла вода.Слагат се в тенджера с гореща вода и се оставят да поврат 30 минути.Изваждат се, накължват се на дребно и се запържват в маслото заедно със ситно нарязания лук.Поръсват се с брашното и се заливат с останалия от гъбите бульон.Оставят се още малко върху диска и при сервирането във всяка порция сос се добавя малко сметана.
Сосове
понеделник, 7 декември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар