Етикети : аламинути, натюр, месо, смляно месо, панирано, риба, колбаси, пържени ястия,
Продукти :
4 телешки пържоли;
2 глави лук;
готова подправка за телешко (микс);
сокът от половин портокал.
Начин на приготвяне : Подправката се смесва със сока. Пържолите се начукват хубаво и се заливат с получената марината. Отгоре се покриват с лука, нарязан на тънки шайби. Добре е да престоят поне 4-5 часа, желателно е 8. Колкото повече стоят, толкова по-крехки стават. Пържолите се пекат на скара или тефлонов тиган, без лука.
Аламинути
петък, 11 декември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар