Етикети : аламинути, натюр, месо, смляно месо, панирано, риба, колбаси, пържени ястия,
Продукти :
4 телешки пържоли;
2 глави лук;
готова подправка за телешко (микс);
сокът от половин портокал.
Начин на приготвяне : Подправката се смесва със сока. Пържолите се начукват хубаво и се заливат с получената марината. Отгоре се покриват с лука, нарязан на тънки шайби. Добре е да престоят поне 4-5 часа, желателно е 8. Колкото повече стоят, толкова по-крехки стават. Пържолите се пекат на скара или тефлонов тиган, без лука.
Аламинути
петък, 11 декември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден
Англичаните имат поговорка, според която 1 ябълка на ден ще прогони доктора от дома ви.Французите пък препоръчват да изяждате 1 ябълка сутрин за здраве и още 1 вечер - за красота.Ябълките са прекрасна възможност, ако сте решили да започнете диета.Дори се препоръчва поне един ден в месеца да оставаме само на ябълки за разтоварване и пречистване на организма.
Сега обаче наближава Коледа и не е време за диети.Затова използвайте безценния плод, зса да си приготвите вкусни ястия и десерти.Ако идеята ви харесва, пробвайте тези рецепти.
Пилешка салата
...Какво да направим с пилешкото месо, останало от предния ден ? Ето една прекрасна идея...Прочети повече...
Супа със сирене
Изключително ароматно и бързо за приготвяне предястие, идеално за зимен обед или вечеря...Прочети повече...
Шоколадова торта с ягоди
С тесто от натурално какао и сметана с ванилия и ягоди, тортата е незаменима за следобедното кафе или чай...Прочети повече...
Филе от пилешки гърди в було от шунка
С хрупкавото ароматично було от бекон месото става вкусно и сочно...Прочети повече...
Няма коментари:
Публикуване на коментар