Продукти : 0,500 кг бакла, 1 1/2 супена лъжица краве масло, 1 супена лъжица брашно, 1 чаена чаша сметана или прясно мляко.
Начин на приготвяне : Баклата се изчиства, измива и попарва във вряща вода.Когато уври достатъчно, се прецежда и слага в тенджера заедно с кравето масло и брашното.Оставя се на диска, за да се задуши още малко.Когато напълно уври, се залива със сметана ( прясното мляко ) и се слага на огъня за още 10-15 минути.
Други гарнитури
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар