Етикети : аламинути, натюр, месо, смляно месо, панирано, риба, колбаси, пържени ястия,
Продукти :
* 8 бр. телешки медальони
* 4 филии шунка (около 100 г)
* сол
* брашно
* черен пипер
* 4 с.л. сметана
* 4 с.л. бульон
* мазнина за пържене
Начин на приготвяне : Медальоните, леко начукани, се посоляват и се овалват в брашно, след което се изпържват в гореща мазнина. Изваждат се в затоплена чиния и се наръсват с черен пипер. В мазнината се изпържва шунката (колкото да се затопли). Медальоните се нареждат по два, като помежду им се слага по едно парче шунка. Мазнината от пърженето се разрежда с бульона и сметаната и се излива върху медальоните.
Аламинути
събота, 12 декември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар