Етикети : аламинути, натюр, месо, смляно месо, панирано, риба, колбаси, пържени ястия,
Продукти :
* 800 г говеждо или телешко месо
* сол
* черен пипер
* брашно
* мазнина за пържене
* 4 филии отлежал бял хляб без кората
* 8 с.л. бульон
* 90 г масло
Начин на приготвяне : Месото се увива в ленен плат и се начуква. Почиства се от сухожилията и се нарязва на дебели пържоли, които се посоляват, наръсват се с черен пипер и се изпържват от двете страни, докато отгоре започнат да излизат червени капчици. В маслото се изпържват канапета от навлажнения с бульона хляб. Върху всяко канапе се поставя бифтек и се залива с прецедената мазнина от пърженето, към която може да се добавят 2-3 с.л. бульон.
Аламинути
петък, 11 декември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар