
Продукти :
1000 гр агнешки котлети
200 мл бира
100 гр брашно тип 500
2 бр. яйца
200 мл олио
1/3 вр. магданоз пресен
4 гр черен пипер млян
Начин на приготвяне :
1.Почистете котлетите от кокалите и ги начукайте леко
2.След това ги поръсете със сол и смлян черен пипер
3.Потопете котлетите в бирена паста, която пригответе по следния начин: Към брашното и бирата прибавете, като бъркате, разбитите жълтъци и разбитите на сняг белтъци
4.Сложете нарязания наситно магданоз и наръсете със сол
5.Изпържете котлетите от двете страни в силно загрято олио
6.Поднесете ги топли с гарнитура от пържени картофи и салата според сезона.
Аламинути
Няма коментари:
Публикуване на коментар