Продукти за 4 порции : 600 г телешко филе, мазнина за пържене, 4 глави лук, брашно, сол.
Начин на приготвяне : Месото се разрязва на 8 парчета, начуква се леко, посолява се и се изпържва от едната страна в силно сгорещена мазнина.Като се обърне от другата страна, се прибавя лукът, ситно нарязан, посолен и наръсен с брашното.Доизпържва се и се поднася с лука.Гарнира се с пържени картофи, посолени и наръсени с черен пипер.
Отделно се поднася салата по избор.
Аламинути
събота, 12 декември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар