Продукти : 50 г краве масло, 1 супена лъжица брашно, 3-4 главички пресен чесън, 10 гъбки, 1 голям домат, 1 чаена чаша бяло вино.
Начин на приготвяне : Брашното се изпържва в сгорещеното масло до златисто.Прибавят се чесънът, гъбите, доматът, обелен и изчистен от семките и нарязан парченца, разбърква се добре и се пържи до леко кафяво.Залива се с виното.Вари се 10 минути.Готовият сос се претрива през ситен гевгир.
Сосове
неделя, 6 декември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар