Етикети : Сосове, това не е ястие, едно от най-важните неща за готвача, сос означава посолен, пикантни, студени, топли сосове,
Продукти : 500 мл прясно мляко,
3 яйца,
70 г захар,
1 чаена лъжичка брашно,
малко лимонова или портокалова кора.
Начин на приготвяне : Оригиналната рецепта изисква в крема да се сложат само жълтъците, но той става хубав и ако се използват и белтъците. Млякото се сварява и ароматизира с кората. Захарта, яйцата и брашното се разбиват много добре и се изсипват на тънка струя към млякото, като се бъркат непрекъснато, докато се получи гъст крем. Изсипва се в купички и отново се разбърква. Може да се прибавят и пасирани плодове.
Сосове
вторник, 8 декември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар