
Продукти :
450 г малки млади гъбки
40 г краве масло
2 резена бекон със сланина, нарязани на тънко
3 счукани скилидки чесън
25 г галета
2 с.л.нарязан на ситно магданоз
сол и смлян черен пипер
1 с.л.лимонов сок
лимонови резенчета за украса
магданоз за украса
Начин на приготвяне : Подсушете гъбите и ги нарежете на половина,ако са големи. Стопете маслото в тиган, запържете гъбите 3 минути докато покафенеят.
Смесете бекона, чесъна, галетата, магданоза и подправките и наръсете гъбите. Пържете, без да захлупвате на много тих огън 10 минути като често разбърквате. Добавете лимоновия сок.
Поднесете с украса от лимонови резенчета и магданоз.
Други гарнитури
Няма коментари:
Публикуване на коментар