Етикети : аламинути, натюр, месо, смляно месо, панирано, риба, колбаси, пържени ястия,
Продукти :
400гр. пилешко мляно месо
300гр. свинско мляно месо
1к.ч. заквасена сметана
2с.л. кисело мляко с връх
1ч.ч. мокри хлебни трохи
1бр. яйце
1ч.ч. много ситно нарязан лук
1к.ч. нарязан магданоз
чер пипер
сол
3бр. яйца за паниране
галета и царевично брашно 50/50
Начин на приготвяне : Омесваме продуктите много добре.Оставяме каймата да се охлади и стегне.Приготвяме котлети.Панираме в яйца и галета.Пържим в средно сгорещена мазнина до готовност.
Може да сервираме с пържени картофи и свежа салата.
Аламинути
неделя, 27 декември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден
Англичаните имат поговорка, според която 1 ябълка на ден ще прогони доктора от дома ви.Французите пък препоръчват да изяждате 1 ябълка сутрин за здраве и още 1 вечер - за красота.Ябълките са прекрасна възможност, ако сте решили да започнете диета.Дори се препоръчва поне един ден в месеца да оставаме само на ябълки за разтоварване и пречистване на организма.
Сега обаче наближава Коледа и не е време за диети.Затова използвайте безценния плод, зса да си приготвите вкусни ястия и десерти.Ако идеята ви харесва, пробвайте тези рецепти.
Пилешка салата
...Какво да направим с пилешкото месо, останало от предния ден ? Ето една прекрасна идея...Прочети повече...
Супа със сирене
Изключително ароматно и бързо за приготвяне предястие, идеално за зимен обед или вечеря...Прочети повече...
Шоколадова торта с ягоди
С тесто от натурално какао и сметана с ванилия и ягоди, тортата е незаменима за следобедното кафе или чай...Прочети повече...
Филе от пилешки гърди в було от шунка
С хрупкавото ароматично було от бекон месото става вкусно и сочно...Прочети повече...
Няма коментари:
Публикуване на коментар